Interaktív Playmobil kiállítás

2023.05.05 - 05.27.

Légy részese Te is a kalandnak az ÁRKÁD-ban május 5-27. között!

A Playmobil 1974 óta a világ egyik kedvenc játéka. Rengeteg témát, filmet, szakmát és még ki tudja, mi mindent dolgozott fel. Csodáld meg élőben ezeket a pécsi ÁRKÁD-ban, interaktív Playmobil kiállításunkon: életnagyságú installációk, berendezett vitrinek és még játszóház is vár, ha hirtelen kedved kerekedne játszani.

A több szigetből álló kiállításon mindenki kiválaszthatja kedvencét, hiszen tűzoltók, rendőrök, állatok, tündérek, kalózok, sárkányok, titkos ügynökök, fáraók, katonák, lovagok és megannyi figura vár kicsiket és nagyokat. A sort még hosszan sorolhatnánk, de jobb ötletünk van – inkább győződj meg róla személyesen!

Vásárolj és vedd át Playmobil figurádat az információs pultnál!

Az ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpont ajándék osztó akciót hirdet 2023. május 6-án 7.00 óra és 2023. május 27-én 19.00 óra között. Bármely, az ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpontban kiskereskedelmi tevékenységet folytató üzletben történt, minimum 5.000 Ft összegű vásárlást vagy az ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpont szolgáltatója által minimum 5.000 Ft értékben nyújtott szolgáltatást igazoló pénztárbizonylattal rendelkező 18. életévét betöltött személy átvehet Információs pultunknál 1 darab Playmobil figurát.

Feltételek:

  1. A minimum 5.000 Ft-os összegnek egy pénztárbizonylaton kell szerepelnie (több pénztárbizonylatot nem lehet összeadni!), és csak az aznapi vásárlások pénztárbizonylatát fogadjuk el.
  2. Nem minősül az ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpontban nyújtott szolgáltatásnak: a csekkbefizetés, számlavezetés, közüzemi és egyéb szolgáltatók által nem a Bevásárlóközpontban nyújtott szolgáltatás (pl. otthoni internet, telefon) kifizetése, ill. ÁRKÁD vásárlási utalvány vásárlása.
  3. Kérésre be kell mutatni a megvásárolt terméket.

Az ajándék átlátszó vagy „zsákbamacska” típusú zacskóban kerül átadásra, melyben 1 db, különböző foglalkozású, 7,5 cm nagyságú, eredeti Playmobil figura található.

Az érvényes pénztárbizonylatot az Információs pultnál dolgozó munkatársunknak be kell mutatni, aki azt lebélyegzi, illetve amely ellenében 1 db Playmobil figurát ad át.

A Playmobil figura osztó akció a készlet erejéig tart!

VÁR A PLAYMOBIL JÁTSZÓHÁZ!

Próbáld ki a tematikus játszóasztalok izgalmas Playmobil játékait az ÁRKÁD alsó szintjén!

A játszóház nyitva tartása:

Hétfőtől – szombatig 10:00-18:00 óra között

Vasárnap: 12:00-16:00 óra között

Playmobil játszóház – házirend

1. A játszóházban személyzet felügyeli a gyermekeket, ennek ellenére ott csak szülői beleegyezéssel és felelősséggel hagyható a gyermek. GYERMEKFELÜGYELETET NEM BIZTOSÍTUNK!

2. A szülőknek a nyitvatartási időn belül gondoskodniuk kell gyermekük hazaviteléről.

3. A játszóházban csak gyermekek tartózkodhatnak, így kérjük azon gyermekek vegyék igénybe, akik már önállóan tudnak játszani!

4. A játékokat kérjük rendeltetésüknek megfelelően használni, a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért, balesetért és annak következményeiért a gyermek kísérője vállal mindennemű felelősséget. Annak a gyermeknek a játszóházban való további tartózkodása megtagadható, aki zavarja, veszélyezteti a többieket, ill. nem rendeltetésszerűen használja a játékokat.

5. Kérjük, hogy a gyermekek az életkoruknak és fejlettségüknek megfelelő játékokat használják.

6. A JÁTÉKOKAT, KÉRJÜK NE VIGYÉK KI A JÁTSZÓHÁZ TERÜLETÉRŐL!!! Azoknak elvitele büntetőjogi feljelentést von maga után!

7. Az elhagyott tárgyakért, a játszóterületre bevitt értékekért nem vállalunk felelősséget.

8. A játszóház területére ételt, italt, rágógumit bevinni tilos!

9. A játszóház teljes területén dohányozni tilos!

10. A gyermekek csak tiszta kézzel használhatják a játékokat.

11. Kérjük, ügyeljenek a tisztaságra!

12. Kérjük, hogy beteg (lázas, hasmenéses, hányós, stb.), illetve még lábadozó gyermekeket ne hozzanak a játszóházba!