Fényfesztivál az ÁRKÁD-ban is július 7-10-ig

A nyár legnagyobb és leglátogatottabb pécsi fesztiválján bevásárlóközpontunk is részt vesz számos programmal és látványvilággal, amelyre szeretettel várunk minden érdeklődőt!

JÁTSSZ 5 DB 100 000 FT-OS ÁRKÁD UTALVÁNYÉRT!

 

Július 7. és 10. között legyél te az 5 szerencsés egyike, aki 100 000 Ft-os ÁRKÁD  utalványt nyer!

  • Kövesd Instagram oldalunkat!
  • Fotózkodj július 7. és 10. között a Zsolnay Fényfesztiválon az I ♥️ ÁRKÁD fényfelirattal, amit a Kossuth téren találsz meg!
  • Töltsd fel Instagramra a fotót #ilovearkad hashtaggel!
  • Várd a sorsolást!

A sorsolás időpontja: 2022. július 11.

A részletes játékszabályzatért kattints ide!

SQUIDSOUP – SUBMERGENCE FÉNYINSTALLÁCIÓJA AZ ÁRKÁD KUPOLÁJÁBAN

A rendezvény ideje alatt, sötétedést követően lesz megtekinthető az angol Squidsoup csapatának Submergence (Alámerülés) című egyedülálló és magával ragadó alkotása, amely a világ legnagyobb fényfesztiváljait járta be az elmúlt évek során. A közönség belesétálhat az alkotásba, miközben teljesen körülveszi a dinamikus fényinstalláció. A több mint 5.000 fénypontból álló mű az óceánba való alámerülés érzetét kelti.

BUBBLE ON CIRCUS OLASZ BUBORÉKCIRKUSZ AZ CZINDERI PARKBAN

Július 9-én szombaton 16:00 és július 10-én vasárnap 15:00 órától lesz megtekinthető az ÁRKÁD nyugati oldalán található Czinderi Parkban egy olasz társulat látványos és magával ragadó, hatalmas buborékokat fújó előadásuk, amely élményt nyújt gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

KOZA PETRA: A HINTA ÉJSZAKAI ÉLETE

A Fény Útjának egyik helyszíneként szerepel, szintén az ÁRKÁD mellett található Czinderi Park játszótere is, amely speciális fény-szín-tér élményt nyújt a gyermekek számára UV-LEDEK alkalmazásával, valamint a különös éjszakai színek életre keltésével. Az érdeklődök olyan ingerekkel, interaktív élményekkel találkozhatnak a parkban sötétedést követően, amellyel a mindennapok során ritkán vagy egyáltalán nem érintkeznek.

INGYENES ÉJSZAKAI PARKOLÁS AZ ÁRKÁD-BAN

A fesztivál ideje alatt az ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpont tetőparkolója ingyenesen tart nyitva az alábbiak szerint:

  • július 07 – 09-ig (csütörtök-szombat) 21:00-02:00 óráig
  • július 10. (vasárnap) 19:00-01:00 óráig

Az esték folyamán a kijáratokon a parkolójegyek érvényesítése nélkül van lehetőség a távozásra. A jelzett nyitvatartási időpontok után, az épület és a tetőparkoló bezárása kerül.  Reggelente az ÁRKÁD parkolójának nyitását (https://www.arkadpecs.hu/rolunk/nyitvatartas/) követően van újra lehetőség az autók elvitelére. Felhívjuk figyelmüket, hogy ebben az esetben a tetőparkoló reggeli nyitásától a megszokott parkolási díjak lépnek érvénybe. A díjakról itt tájékozódhat: Útvonalak és parkolás | ÁRKÁD Pécs (arkadpecs.hu)

Jegyekkel kapcsolatos problémával, kérdéssel, kérjük keressék fel nyitvatartási időben az ÁRKÁD parkolóirodáját!