Fényfesztivál az ÁRKÁD-ban is

2024.07.04 - 07.07.

A nyár legnagyobb pécsi fesztiválján bevásárlóközpontunk újra részt vesz, melynek alkalmából idén különleges meglepetéssel várunk minden érdeklődőt!

LIMELIGHT – ENTRÓPIA – PREMIER AZ ÁRKÁD-BAN

Gyere, és merülj el a magyar Limelight csapata által megálmodott és megalkotott Entrópia című immerzív 3D digitális műalkotás varázsában! Légy részese egy egyedi vizuális és érzelmi utazásnak, mely során az evolúció különböző szintjein végighaladva ismerheted meg az élet több millió éves fejlődéstörténetét.
Az Entrópia 100 m2-es LED-falán számos ökológiai szintet fedezhetsz fel, a nanomérettől egészen a bolygó-ökoszisztéma hatalmas dimenziójáig, a legegyszerűbb formáktól a legbonyolultabb összetettségig – miközben az élő, egységes biomassza fenséges tánca pihentető, csodaszép művészeti élménnyel ajándékoz meg.

INGYENES ÉJSZAKAI PARKOLÁS AZ ÁRKÁD-BAN

Az egyedülálló és híres pécsi fesztiválra, az ország számos részeiről érkeznek érdeklődök, hogy megtekinthessék és átélhessék a rendezvény adta élményeket. A rendezvény idejére az esti/éjszakai órákra ingyenessé tesszük a parkolást, hogy még több érdeklődőnek lehetőséget adhassunk a rengeteg látványosság megtekintésére.

Ingyenes parkolási időpontok:

- július 04 – 06-ig (csütörtök-péntek-szombat) 21:00-07:00 óráig
- július 07. (vasárnap) 19:00-07:00 óráig