ÁRKÁD Karácsony és koripálya

2023.12.01 - 12.24.

Ismét csodaszép dekorációval, ünnepi hangulattal és koripályával várunk mindenkit az adventi időszakban!

Ismét csodaszép dekorációval és ünnepi hangulattal várunk mindenkit az adventi időszakban.

Látogass el az ÁRKÁD-ba és találd meg szeretteid számára a legszebb ajándékokat a bevásárlóközpont üzleteinek ünnepi kínálatának segítségével, hogy igazán örömteli lehessen mindenki számára a karácsony! 

A bevásárlóutcákon is hangulatos és ünnepi ajándéküzletekkel készültünk nektek, ahol szintén gazdag karácsonyi árukínálattal várunk mindenkit. És ha vásárlás közben megéheznél vagy megszomjaznál, akkor ne feledd, hogy éttermeink és kávézóink is választékos étel- és italkínálattal várnak, hogy felfrissülj!

Ha pedig kedved támadna korizni egyet, akkor irány az ÁRKÁD melletti Czinderi park, ahol december 1-től már csúszkálhatsz is!

ÁRKÁD Pécs, irány a JÉGTERASZ! December 1. – január 31. ismét koripályával és fantasztikus hangulattal várunk az ÁRKÁD melletti Czinderi Parkban!

Ha egy igazán jó programra vágysz, akkor kapd fel a koridat és csúszkálj te is az ÁRKÁD JÉGTERASZÁN!

NYITVATARTÁS:

Hétfőtől-szombatig 11:00-15:00 és 16:00-20:00

Vasárnap 10:00-14:00 és 15:00-18:00

ZÁRVA: december 24., 25., 26., 31. és 2024. január 1.

JEGYÁRAK ÉS KORCSOLYAKÖLCSÖNZÉS

A jégpálya használatának díja 1 000 HUF, amelyért cserébe egy 1 000 HUF értékű ÁRKÁD Pécs vásárlási utalványt kap a látogató, melynek teljes értéke levásárolható az ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpontban, az utalványt elfogadó helyeken, az üzletekben.

A pálya használata 6 éven aluli gyermekek részére ingyenes.

A korcsolyakölcsönzés ingyenes, de kizárólag személyazonosságot igazoló okmány letétbe helyezése ellenében vehető igénybe!

ÁRKÁD PÉCS JÉGTERASZ

HÁZIREND

 1. A pálya használatának díja 1 000 HUF, amelyért cserébe egy 1 000 HUF értékű ÁRKÁD Pécs vásárlási utalványt kap a látogató, melynek teljes értéke levásárolható az ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpontban, az utalványt elfogadó helyeken, az üzletekben.
 2. A pálya használata 6 éven aluli gyermekek részére ingyenes.
 3. A jégpálya területére látogatók a szolgáltatások igénybevételével elfogadják a jégpálya házirendjét, biztonsági rendszabályait és tudomásul veszik, hogy azok megszegésekor az Üzemeltető a terület elhagyására kötelezheti őket.
 4. A jégfelületet rendeltetésnek megfelelően és az engedélyezett létszámkorlát keretein belül lehet használni, amely maximum 130 fő!
 5. A pályát kizárólag a nyitvatartási idő alatt lehet igénybe venni, valamint a karbantartási időre el kell hagyni.
 6. A jégpályát mindenki a saját felelősségére látogathatja. A pályán sapka és kesztyű viselése kötelező. A jégpályán étellel és itallal tartózkodni tilos! Cipővel a jégpályára lépni tilos! A jégpálya Üzemeltetője és felügyelősége mindent megtesz a pálya biztonságos működtetése érdekében, azonban a látogatók esetleges felelőtlen magatartása miatt bekövetkező károkért semmilyen felelősséget nem vállal.
 7. A jégpályán a látogatóknak saját biztonságuk érdekében a kijelölt haladási iránynak megfelelően és egymás testi épségére vigyázva kell korcsolyázniuk. A haladási irány az óra járásával megegyező irány!
 8. Amennyiben bármilyen baleset történik, kérjük, haladéktalanul értesítsék a jegyértékesítő kollégákat!
 9. Vészhelyzet esetén, kérjük azonnal hagyják el a jégpályát!
 10. 6 éven aluli gyermekek esetében a szülő köteles a gyermekkel együtt a pályán tartózkodni, illetve 6-14 éves gyermek esetén a pálya mellől felügyelni.
 11. A jégpálya látogatói elfogadják, hogy az Üzemeltető kép- és hangfelvételeket készíthet és tehet közzé honlapján, közösségi oldalain, illetve a jégpályáról szóló promócióban, melyeken, mint látogatók feltűnhetnek, de semmilyen követeléssel nem léphetnek fel az Üzemeltetővel szemben.
 12. Dohányozni a teljes jégpálya területén tilos!
 13. A jégpálya területén tilos szemetelni, valamint a pályát és annak berendezéseit megrongálni.
 14. A jégpályáról az ittas vagy kábítószer befolyása alatt álló látogatókat még érvényes jegy birtokában is haladéktalanul eltávolítjuk és ebben az esetben az Üzemeltető a jegy árát sem téríti vissza.
 15. Egy belépőjegy csak egy turnusra használható fel (15:00 óráig vagy 16:00 órától), nem jogosít fel a pálya egész napos használatára!
 16. A jégpálya területére tilos bevinni bármilyen italt, üveget, szúró- és vágóeszközt, illetve bármilyen a rendezőség által veszélyesnek ítélt tárgyat.
 17. A jégpálya egész területén vigyázzanak értéktárgyaikra, melyeknek elvesztése esetén, az Üzemeltetés felelősséget nem vállal!
 18. A jégpályán tilos csoportos játékokat (pl. hoki, fogó, vonatozás stb.) játszani.
 19. A jégfelületen tilos minden olyan tevékenység folytatása, amely jelen házirendbe, jogszabályba ütközik, illetve közerkölcsöt sért.
 20. A jégfelületen kívül korcsolyával, csak a gumiszőnyeggel borított sétányrészeken szabad közlekedni.
 21. Kereskedelmi célú fotózás, videózás, valamint bármilyen médium számára fotó és filmfelvétel készítése, csak az Üzemeltető előzetes engedélyezése esetén lehetséges.
 22. A jogszabályok, a házirend, illetőleg az általánosan elfogadott viselkedési szabályok megszegése esetén az ügyeletes vezető, valamint a biztonsági szolgálat a rend fenntartása érdekében, intézkedésekre jogosult a jégpálya egész területén. Továbbá ezen személyek jogosultak rendőri vagy más hatósági beavatkozást kérni. A rongálás és a garázdaság kártérítési felelősséget, valamint feljelentést von maga után.

Jó szórakozást kívánunk!

ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpont Igazgatóság és a JÉGTERASZ csapata (www.jegterasz.hu)