ÁRKÁD Jégterasz

2022.12.02 - 02.05.

Ha egy igazán jó programra vágysz, akkor kapd fel a koridat és csúszkálj te is az ÁRKÁD JÉGTERASZÁN!

Nyitvatartás:

 • Hétfőtől-szombatig

11:00-15:00 és 16:00-20:00

 • Vasárnap

10:00-14:00 és 15:00-18:00

A pálya 2022.12.02. és 2023.02.05. között üzemel.

Üzleteinkben pedig megkezdődött a téli leárazás, ne maradj le a szezon legszuperebb akcióiról! További részletek itt.

JEGYÁRAK ÉS KORCSOLYAKÖLCSÖNZÉS

A jégpálya használatának díja 1 000 HUF, amelyért cserébe egy 1 000 HUF értékű ÁRKÁD Pécs vásárlási utalványt kap a látogató, melynek teljes értéke levásárolható az ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpontban, az utalványt elfogadó helyeken, az üzletekben.

A pálya használata 6 éven aluli gyermekek részére ingyenes.

A korcsolyakölcsönzés ingyenes, de kizárólag személyazonosságot igazoló okmány letétbe helyezése ellenében vehető igénybe!

MEGÉHEZTÉL?

Aggodalomra semmi ok, mert a korizás mellet finom gofrival, meleg teával és forró csokival is várunk!

#HabosGofriPécs #GofrisIca

ÁRKÁD PÉCS JÉGTERASZ HÁZIREND

 1. A pálya használatának díja 1 000 HUF, amelyért cserébe egy 1 000 HUF értékű ÁRKÁD Pécs vásárlási utalványt kap a látogató, melynek teljes értéke levásárolható az ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpontban, az utalványt elfogadó helyeken, az üzletekben.
 2. A pálya használata 6 éven aluli gyermekek részére ingyenes.
 3. A jégpálya területére látogatók a szolgáltatások igénybevételével elfogadják a jégpálya házirendjét, biztonsági rendszabályait és tudomásul veszik, hogy azok megszegésekor az Üzemeltető a terület elhagyására kötelezheti őket.
 4. A jégfelületet rendeltetésnek megfelelően és az engedélyezett létszámkorlát keretein belül lehet használni, amely maximum 130 fő!
 5. A pályát kizárólag a nyitvatartási idő alatt lehet igénybe venni, valamint a karbantartási időre el kell hagyni.
 6. A jégpályát mindenki a saját felelősségére látogathatja. A pályán sapka és kesztyű viselése kötelező. A jégpályán étellel és itallal tartózkodni tilos! Cipővel a jégpályára lépni tilos! A jégpálya Üzemeltetője és felügyelősége mindent megtesz a pálya biztonságos működtetése érdekében, azonban a látogatók esetleges felelőtlen magatartása miatt bekövetkező károkért semmilyen felelősséget nem vállal.
 7. A jégpályán a látogatóknak saját biztonságuk érdekében a kijelölt haladási iránynak megfelelően és egymás testi épségére vigyázva kell korcsolyázniuk. A haladási irány az óra járásával megegyező irány!
 8. Amennyiben bármilyen baleset történik, kérjük, haladéktalanul értesítsék a jegyértékesítő kollégákat!
 9. Vészhelyzet esetén, kérjük azonnal hagyják el a jégpályát!
 10. 6 éven aluli gyermekek esetében a szülő köteles a gyermekkel együtt a pályán tartózkodni, illetve 6-14 éves gyermek esetén a pálya mellől felügyelni.
 11. A jégpálya látogatói elfogadják, hogy az Üzemeltető kép- és hangfelvételeket készíthet és tehet közzé honlapján, közösségi oldalain, illetve a jégpályáról szóló promócióban, melyeken, mint látogatók feltűnhetnek, de semmilyen követeléssel nem léphetnek fel az Üzemeltetővel szemben.
 12. Dohányozni a teljes jégpálya területén tilos!
 13. A jégpálya területén tilos szemetelni, valamint a pályát és annak berendezéseit megrongálni.
 14. A jégpályáról az ittas vagy kábítószer befolyása alatt álló látogatókat még érvényes jegy birtokában is haladéktalanul eltávolítjuk és ebben az esetben az Üzemeltető a jegy árát sem téríti vissza.
 15. Egy belépőjegy csak egy turnusra használható fel (15:00 óráig vagy 16:00 órától), nem jogosít fel a pálya egész napos használatára!
 16. A jégpálya területére tilos bevinni bármilyen italt, üveget, szúró- és vágóeszközt, illetve bármilyen a rendezőség által veszélyesnek ítélt tárgyat.
 17. A jégpálya egész területén vigyázzanak értéktárgyaikra, melyeknek elvesztése esetén, az Üzemeltetés felelősséget nem vállal!
 18. A jégpályán tilos csoportos játékokat (pl. hoki, fogó, vonatozás stb.) játszani.
 19. A jégfelületen tilos minden olyan tevékenység folytatása, amely jelen házirendbe, jogszabályba ütközik, illetve közerkölcsöt sért.
 20. A jégfelületen kívül korcsolyával, csak a gumiszőnyeggel borított sétányrészeken szabad közlekedni.
 21. Kereskedelmi célú fotózás, videózás, valamint bármilyen médium számára fotó és filmfelvétel készítése, csak az Üzemeltető előzetes engedélyezése esetén lehetséges.
 22. A jogszabályok, a házirend, illetőleg az általánosan elfogadott viselkedési szabályok megszegése esetén az ügyeletes vezető, valamint a biztonsági szolgálat a rend fenntartása érdekében, intézkedésekre jogosult a jégpálya egész területén. Továbbá ezen személyek jogosultak rendőri vagy más hatósági beavatkozást kérni. A rongálás és a garázdaság kártérítési felelősséget, valamint feljelentést von maga után.

 

 

Jó szórakozást kívánunk!

 

ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpont Igazgatóság és a JÉGTERASZ csapata (www.jegterasz.hu)